Obraz

Za negovanim in lepo urejenim moškim so se vedno obračale glave. V teh poletnih dnevih si vzemite nekaj časa in namenite svoji koži nekaj prepotrebne ljubezni. Verjemite nam, vaš obraz vam bo hvaležen in prav tako vaše dame.

Senso moške obrazne nege zagotavljajo učinkovito čiščenje in hidratacijo kože, zmanjšujejo tanke linije in gube in nudijo takojšnje vidne rezultate pri utrujenem izgledu. V izvedbi je nega individualno prilagojena potrebam vaše kože.


Collagen & Hyaluron Face Treatment

70min 95€

Za moške, ki si želijo izkusiti prvovrstno nego kože. S hidroliziranim morskim kolagenom, hyaluronsko kislino, močnimi antioksidanti in prenašalnimi peptidi, vaši koži zagotovimo vlažilno vzpodbudo za učvrstitev kože in zmanjšanje drobnih linij in gub. Kombinacija mineralne dermoabrazije ter hidratantne maske, polne peptidov in antioksidantov dramatično revitalizira grobo, suho kožo in jo pusti gladko, navlaženo in prerojeno.

Reviver Facial

90min 70€

Poživljajoča in čistilna obrazna nega, ki prebudi čute in osveži obraz. Nepogrešljiva za jutranjo poživitev kože po naporni noči. Vključuje piling s sadnimi kislinami, čiščenje komedonov, masažo z ledenimi žličkami in osvežilno sadno masko.

Puryfiying Facial / Atravmatsko čiščenje kože

90min 75€ - 80€

Tretma za nečisto kožo, ki s pomočjo aktivnih sestavin v pilingih, serumih in maskah nežno uravnava izločanje loja, kožo vlaži, odpravlja nečistočo in nepravilnosti ter ji pomaga do čistosti in zdravja. S sodobno proceduro atravmatskega čiščenja kože, brez uporabe vroče pare, dosegamo visoki nivo antiseptičnosti. Brez izsuševanja kože in z minimalnim travmiranjem je primerna za vse starostne skupine in različne tipe kož. ...preberi več

Opomba

Med obrazno nego vam brezplačno analiziramo vaš tip in stanje kože. Svetujemo vam najprimernejšo domačo nego in oblikujemo učinkovito ter enostavno dnevno rutino negovanja kože, s katero boste lahko živeli.

Seasonal Facial / Poletje 2021

60 min 70€

Intenzivna vitaminska nega prinaša vaši koži polni odmerek vitaminov in jo pripravi na poletje. Izbrana zbirka rastlinskih izvlečkov, vroče brisače ter masaža obraza, vratu in ramen vas popeljejo v svet popolne sprostitve. ...preberi več