Paketi

Poživljajoče izkušnje za telo in um.


New Woman Revive

3 h 150 €

Prvi vtis šteje. Poskrbite za vaš videz in naredite vtis. Vzemite si dan zase in doživite ekskluzivno in luksuzno prenovo vašega telesa in uma, ki vam ga nudi Senso.

Tri urni paket vključuje:
Natural Jessica Manicure
Senso Base Pedicure
Senso Signature Face and Back Treatment

 

Total Wind-Down

100 min 90 €

Paket, ki vas pomladi in spravi nazaj v formo. Po napornem delovnem tednu ali težkem vikendu vam z intenzivno nego očistimo in navlažimo kožo obraza ter zgladimo drobne gubice. S sproščujočo masažo zmanjšamo napetosti in bolečine v hrbtu, ramenih in vratu.

Senso Signature Face and Back Treatment

2 h 110 €

Vaša izkušnja se pričenja na hrbtu s toplimi brisačami in luščenjem odmrlih celic, ki mu bo povrnila gladkost in mehkobo. Potovanje nadaljujemo z antistresno masažo hrbta, ki prinaša olajšanje za utrujene in boleče mišice. Nato uživate v pilingu obraza z mešanico mineralov, ki kožo globinsko očisti, jo razstruplja ter obnovi njen sijaj. Sledi nebeška masaža obraza, vratu in dekolteja, ki ustvarja ravnovesje in usklajuje celotno telo in kožo, da je videti mladostnejša in brez stresa ter z notranjim sijajem. Potovanje zaključimo z obrazno masko ter zaščitno kremo, ki bo pustila vašo kožo svetlo, mehko in osveženo.