Majo poznam že vrsto let. In ko jo je njena življenjska in poslovna pot zanesla v nove smeri, se je Maja Dominič prelevila v metulja. Morda bolje rečeno - v vilo dobrih dejanj. Njena energija in absolutna predanost novemu poslanstvu se izkaže kot neponovljiva izkušnja. Kvaliteta in strokovnost sta njen temelj, pristop do stranke pa izžareva predanost in toplino. Priporočam seveda to izkušnjo tudi vsem vam. 

Mojca Borsan Hotko

Hvala Maji za čudovito izkušnjo in popolno spremembo. Nikoli nisem imela posebnih težav s kožo, zato kozmetičnih salonov nisem obiskovala. Ker sem pristaš naravnega, sem se vseeno odločila preizkusiti pomlajevanje kože z naravnim kisikom. Nisem pričakovala nekih sprememb, zato sem bila toliko bolj presenečena. Razlika je bila več kot očita. Kljub manjši reakciji naslednji dan - pordela in lisasta koža (tu še enkrat hvala Maji za umiritev moje prestrašenosti, saj naj bi bila manjša reakcija tudi pričakovana) je sedaj moja koža žareča na poseben način. Pomlajena, gladka in čista. In kar je najlepše - da to spremembo opazijo tudi drugi. HVALA, zagotovo še pridem! 

Maja Kokol

Drage moje, ko boste imele slab dan ali pa le željo po crkljanju… toplo priporočam Majo Dominič. Od prvega stiska roke, do pogovora in izvajanja nege. Vse - sedi 5. Res lepooo, prijazno in strokovno. In koža vam bo hvaležna. 

Darja Brinec

Že nekaj let redno obiskujem kozmetični salon, saj imam težavo z nečisto kožo oziroma komedoni in se moram vedno prej "psihično" pripraviti, saj je postopek čiščenja izjemno neprijeten in boleč. Izkušnjo s kozmetičnim salonom Senso pa lahko opredelim kot povsem nekaj prijetnega. Po končanem tretmaju koža ni rdeča in skeleča na otip kot pri klasičnem čiščenju kože obraza, ampak navlažena, očiščena nečistoč in nepravilnosti ter brez brazgotin. Po tretmaju se počutiš kot prerojeno, saj je Maja izjemna kozmetičarka. Stranka lahko čuti, da Maja delo opravlja z ljubeznijo in predanostjo. Vsekakor se bom še vračala v objem profesionalnih rok Maje in svojo čudovito izkušnjo s kozmetičnim salonom Senso delila tudi med svojimi prijateljicami. Moje zadovoljstvo je nepopisno! 

Maja Anderlič

Odličen ambient, zelo strokovna kozmetičarka in kar me je najbolj navdušilo - individualen pristop. Nega obraza se ne dela po istem kopitu za vse stranke, ampak je prilagojena potrebam posamične kože. Kozmetičarka skrbno izbira preparate, ki jih nanaša na kožo in med nego objasni, zakaj so dobri za mojo kožo in kako učinkujejo. Ne uporablja zastarelih tehnik, ni bolečega stiskanja mozoljev in nikakor ni brazgotin po obrazu. Občutek na koži po koncu tretmaja je fenomenalen. Vesela sem, da sem zase končno našla pravi kozmetični salon. 

Bernarda Čampa

V tem salonu ne ropota komercialni radio, kozmetičarka v tvoj obraz ne uperi rutinsko pare, in pove, da ta dodatno poškoduje občutljivo kožo obraza, po nanosu maske pa ne hiti k drugi stranki, pač pa te raje zmasira. Med stiskanjem mojih neštetih milj se nič več ne krčim od bolečin. Maja je kozmetičarka z veliko strokovnega znanja, zelo natančna, potrpežljiva in profesionalna. Uporablja tehnike, kakršnih ne srečaš v vsakem salonu, stranki se maksimalno posveti, ustrezno svetuje in dela, če je potrebno, tudi preko predvidenega časa. In ker v ogledalu opazim razliko na bolje, je to zagotovo salon, ki ga ne zamenjam:) 

Metka Bregar

Čestitke! Profesionalnost in estetika, razvajanje in prijaznost, vse kar si želiš, da se vračaš in narediš nekaj zase. 

Mojca Novak

Glede na to, da se že nekaj let borim z aknasto kožo, sem preizkusila že mnogo produktov ter obiskala veliko različnih kozmetičnih salonov, vse v želji, da bi se stanje moje kože popravilo. Način dela kozmetičark je bil povsod podoben, če ne celo enak. Starokopitno, agresivno čiščenje kože s stiskanjem mozoljev in izsuševnjem kože je kratkoročno sicer privedlo do tega, da so vnetja uplahnila, koža pa se je počutila olajšano. Dolgoročno pa so ti postopki samo izčrpali mojo kožo, kar se sedaj vidi že od daleč. Pri Maji pa je povsem dručače. Kožo obravnava celostno in se ne osredotoča le na težave, ki jih imaš trenutno na koži. Poslužuje se povsem neagresivnih metod in postopkov, za katere misli, da so v tistem trenutku najboljše za tvoje stanje, v katerem kože je. in ja, po 5-ih letih obiskovanja različnih kozmetičnih salonov se moja koža zaradi Maje sedaj končno izboljšuje. Čeprav je zelo profesionalna pa po drugi strani oddaja pozitivno, dobro in srčno energijo, da veš in čutiš, da dela za tvoje dobro.

Mojca Kobe

Maja, komaj čakam, da pridem spet :-) Pri tebi je vse za čisto desetko ne samo za pet :-) 

Mojca S.

Razvajanje za bogove. Gospa Maja resnično obvlada in si vzame čas, da resnično spozna tvojo kožo. Moja se še vedno smeje. :)

Nina Zbašnik

Z eno besedo SUPEEEEEER! :) Toplo priporočam vsem, rezultati so vidni, pa še Maja te tako lepo "pocrkla", da imaš občutek, da si čisto v drugem svetu. :) Čista petka. :) 

Teja Drobnič

Včeraj, ko sem prišla domov sem zaspala kot dojenček. Tako kot moj obraz in telo, sem se počutila tudi jaz, sijoče, lepo in hkrati mirno. Maja, pri tebi se počutim kot kraljica, med nego obraza pa kot, da sem v sanjah, v trenutku tukaj in zadaj, čutim vsak dotik na svoji koži, ki me nežno boža, ravno prav močno in toplo, počasi se sprošča moje telo in um. Drage dame, zelo priporočam, občutek, ki se težko opiše ... se pa vidi, tudi v očeh.

Žaklina Ilič

Hvaležna sem prijateljici, da mi je svetovala obisk Maje, saj je nega kože obraza, ki jo izvaja, nekaj povsem drugega, kar sem bila vajena do sedaj. Pri Maji najbolj cenim stokovno znanje, ki ji ga ne primankuje, njeno toplino in predanost stranki ter način, kako izvaja nego problematične kože obraza. Po negi moja koža ni rdeča in zabuhla, kot je bila običajno, ampak sijoča, čista, mehka in spočita, kar opazijo tudi drugi. Maja je izjemno natančna, previdna in nežna. Kar mi je pa najbolj všeč in zaradi česar se z veseljem zopet oglasim v salonu, je pa to, da je obisk pri Maji nekaj, kar me sprosti in napolni s pozitivno energijo. Maja, hvala ti, da si sledila svoji ideji, imeti svoj salon.

Urška Žagar

Kar dolgo časa sem mislila, da koža ne potrebuje toliko nege, sploh, če nimaš težav s kožo … vendar moja izkušnja mi je dala vedeti, da temu ni tako. Nikoli nisem imela težav s kožo, potem pa kar naenkrat dobim neke izpuščaje okoli oči, izsušeno kožo in koža se nikakor ne popravlja, ne glede kaj vse poskusim. Šele takrat se zavem resnosti problema in se odločim za obisk pri Maji. Že po dveh terapijah se je koža popravila. Strokovnost, kvalitetni izdelki in seveda Majine čutne rokice so naredile odlično in neprecenljivo delo. Sedaj že tri mesece redno hodim k Maji, kar se tudi pozna na moji koži. Koža ima čudovit sijaj, nobenega "zategovanja" in izsušenosti več ni videti niti čutiti, tudi gubic ni več, ki so posledično nastale zaradi vsega že prej omenjenega. Vsak mesec se veselim in komaj čakam, da grem k Maji, ker ne samo, da naredim nekaj za svojo kožo na obrazu, ampak se tudi sprostim in napolnim z energijo. Iskreno, Maja, hvala ti za vse to!

Radi Trifkovič