Oči

Majhni detajli za velike spremembe.


Eye Logic / Popolna nega za področje okoli oči

45min 50€

Celovit tretma za predel okoli oči pomaga pri takojšnjem zmanjšanju znakov utrujenosti in staranja. Odpravlja zabuhlost, mehča kožo okoli oči, gladi gubice in zmanjšuje temne kolobarje. Z nežnimi formulami, ki so testirane pod oftalmološkim nadzorom, je tretma primeren tudi za občutljive oči in ljudi, ki nosijo kontaktne leče.

Oblikovanje / barvanje obrvi

Oblikovanje obrvi je zelo priljubljen tretma, saj vse več moških spoznava, da lahko majhni detajli naredijo velike spremembe. Torej, če imate gostejše in večje obrvi, kot si jih želite ali če vam vaš mono-brow izgled ni všeč, potem je Mans Eyebrows Re-shape vaša prava izbira.

Mens Eyebrows Re-shape

15min 10€

Mans Eyebrows Re-shape je dokaj hitra in neboleča izkušnja in rezultati so odlični. Samo oblikovane in ne preveč očitno negovane obrvi. Neželene dlačice odstranimo z metodo nitkanja. Ta metoda odstranjevanja dlačic poteka tako, da se nitka ovija okoli dlačic in jih druga za drugo nežno dvigne iz mešičkov. Ponovna rast dlačic je upočasnjena in lepša, zaradi česar je koža gladka več tednov. Odstranjevanje dlačic je zelo natančno in je primerno tudi za najobčutljivejše kože. Glede na vašo hitrost rasti dlak so rezultati trajni od 4 do 6 tednov.

Mens Eyebrows Colour

15min 8€

Hitri tretma s katerim dosežemo, da vaše obrvi na pogled postanejo tanjše in temnejše.

Opomba

• Dva tedna pred načrtovanim barvanjem vabljeni na test preobčutljivosti na sestavine v barvah.