Roke in noge

Pri Senso smo ponosni na našo pozornost do detajlov. V mislih na moške smo razvili tretmaje nege rok in nog. Izdelke, ki jih uporabljamo so najvišje kakovosti z nič ali malo vonjav. S kremo in oljem za mehčanje obnohtne kožice ter majhno leseno palčko za potiskanje smo zmanjšali neprijetne občutke ob negi.

Nega in oblikovanje moških nohtov poteka drugače, kot pri ženskah. Nohtov ne lakiramo, spoliramo jih da so gladki in naravnega videza. Med tretmajem uporabljamo specifične izdelke za mehčanje kože in odstranjevanje odmrle kože ter nanesemo hranilno masko. Nego zaključimo s sproščujočo masažo rok oziroma nog. Končni rezultat so lepo urejene noge ali roke in vaša popolna sproščenost.


Senso Man Pedicure

60min 35€

Uživajte moško pedikuro, kjer bodo nohti skrajšani in oblikovani, nohtna kožica omehčana, noge in stopala mehka, brez suhe in trde kože. Senso pedikura osveži in poživi noge. Najboljša negovalna in relaksacijska nega za vaše noge.

Senso Man Manicure

40min 25€

Izboljšajte videz vaših rok in nohtov in uživaje moško manikuro. Nohti bodo skrajšani in oblikovani, obnohtna kožica omehčana, koža navlažena in mehka. Nego zaključimo s sproščujočo masažo rok.

Short Manicure

30min 20€

Vključuje nego nohtov in obnohtne kožice ter oblikovanje nohtov na željeno obliko.