Intraceuticals kisikova terapija

Uporabljajo jo zvezdniki, dermatologi, plastični kirurgi in boljši kozmetični saloni po vsem svetu.

Tretmaji s hiperbaričnim kisikom so naravna alternativa bolj drastičnim posegom in prinašajo takojšnje vidne rezulatate, kot so vidno glajenje obraznih gub, vidno privzdignjene obrvi in napolnjeni robovi ustnic, brez strahu pred rdečino in draženjem. Koža bo globoko navlažena in napeta, svetleča in svetlejša z zmanjšanimi nepravilnostmi v pigmentaciji, očiščena in pomirjena. Izjemni rezultati so vidni že takoj po prvi terapiji, priporoča pa se šest terapij z uporabo pripadajoče kozmetike.


REJUVENATE - za bleščečo kožo in nekirurški lifting efekt

40min 110€

Paket šestih tretmajev s produkti za domačo uporabo za podporo tretmajem: 830 €

Neinvazivna, edinstvena in poživljajoča izkušnja, ki poskrbi za takojšnje rezultate, ki jih lahko vidite in čutite. V trenutku zmanjša videz tankih črt in gub, globoko vlaži kožo in zagotavlja viden dvig in učinek napete kože. Pordela, reaktivna in hormonsko neuravnotežena koža se pomiri. Je prvi korak k preoblikovanju vaše kože. Primerno za vse starosti in vse tipe kože.

...preberi več

ATOXELENE - naravna alternativa botoxu

50min 160€

Paket šestih tretmajev s produkti za domačo uporabo za podporo tretmajem: 1100 €

Najbolj varovana hollywoodska skrivnost. Tretma, ki dramatično zgladi videz gub, vidno privzdigne obrvi in napolni robove ustnic. Učinkuje na mimične gube s takojšnjim in dolgotrajnim učinkom. Ta ciljno usmerjeni tretma iz naravnih peptidov je popolna, nekirurška alternativa bolj invazivnim postopkom. Izvaja se v kombinaciji s tretmajem Rejuvenate ali Opulence, ki je vključen v ceno.

...preberi več

OPULENCE - odpravlja hiperpigmentacijo in neenakomeren ten kože

40min 120€

Paket šestih tretmajev s produkti za domačo uporabo za podporo tretmajem: 800 €

V samo enem pomirjujočem in sproščujočem tretmaju bo vaša koža pomlajena, svetlejša in bolj bleščeča. Neenakemeren ten kože bo uravnotežen, zmanjšana bo pigmentacija, ki se je pojavila zaradi poškodb po sončenju. Pusta koža brez sijaja bo navlažena, pomlajena, svetleča in sveža.

...preberi več

CLARITY SENSITIVE - normalizira občutljivo kožo, nagnjeno k rdečici ter aknasto kožo

40min 90€

Paket šestih tretmajev s produkti za domačo uporabo za podporo tretmajem: 540 €

Po enem samem tretmaju bo vaša koža očiščena in pomirjena. Akne se bojo zmanjšale, bakterije v porah bodo odstranjene, hranila brez dodanih olj pa bodo vzdrževala ravnovesje vlage. Primerno za odrasle ali najstniške problematične, nečiste in razdražene kože.

...preberi več

INTRACEUTICALS BOOSTERS

Intraceuticals + Boosters so štirje močni, ciljno usmerjeni dodatki, namenjeni prilagojeni in osredotočeni negi za doseganje boljših rezultatov v salonu in doma. ...preberi več

RESNIČNI LJUDJE IN REZULTATI

Severina:

»My skin is glowing thanks to Intraceuticals. Thank you for existing. .«

Eva Longoria:

»Ti tretmaji so pred vsakim večjim dogodkom obvezni.«

...preberi več

KOMU SO NAMENJENI INTRACEUTICALS TRETMAJI

Intraceuticals tretmaji so namenjeni suhi, izsušeni in prezgodaj starajoči koži, poškodbam po sončenju, rjavim madežem, povešeni koži, tankim črtam, gubam, neenakomerni teksturi in problematični koži. Tretma se lahko izvaja tudi na občutljivi, senzibilizirani koži ali koži nagnjeni k rozacei. Priporoča se ga kot pomirjevalni tretma po poškodbah zaradi sončenja ali izpostavljenosti vetru. Rejuvenate tretmaje uporabljajo kot del programa za oživitev kože tudi plastični kirurgi in dermatologi, saj omogočajo hitrejše okrevanje in pomirjanje kože po kemičnih pilingih, neablativnih laserskih postopkih ali IPL-u.