Telo

 

MASAŽA

Popolno doživetje, ki odpravlja bolečine, napetosti in stres.


Relaxation Back Massage

40min 35€

Sprostitvena masaža, kjer lahko izbirate med srednjim in močnejšim pritiskom. Odpravlja napetosti in bolečine v vratu, ramenih in hrbtu. Telesu in mislim prinaša sprostitev in zmanjšuje stres.

Muscle Reviver

60min 45€

Masaža za tiste, ki trpijo za glavoboli, povezanimi z napetostmi in obremenitvami vratu. Vključuje pomirjajočo masažo obraza, ki sprosti obrazne mišice, nebeško masažo lasišča, ki zmanjšuje stres ter masažo hrbta in vratu, ki sprosti napetosti in bolečine v mišicah. Zagotavlja oživitev telesa za preostanek dneva ali vas sprosti in umiri za miren spanec. Resnično nepozabno doživetje.

Stressbuster

90min 60€

Masaža Stressbuster je idealna za aktivne moške, katerih telo je pod stresom povezanim s službenimi pritiski, potovanji in hitremu tempu življenja. Po napornem dnevu vam zmehča in odpravi bolečine v mišicah hrbta, vratu, prsi in rok. S kombinacijo masažnih tehnik in razteznih manipulacij bo vaše telo pomirjeno in popolno sproščeno.

DEPILACIJA

Vaša koža bo po depilaciji popolnoma brez dlake in mehka, kot dojenčkova ritka. Depilacija z voski je popolnoma varna, na novo zrasle dlake pa imajo tanjše in mehkejše konice. Glede na vašo hitrost rasti dlak so rezultati trajni od 3 do 6 tednov. ...preberi več

Opomba

• Vse moške masaže izvajamo le od pasu navzgor.